Woninginrichting Smeets B.V. Weert

icoontje schilder

Woninginrichting

woninginrichting-luxaflex

Behang

Topmerken behang zoals Arte, BN/Voca, Noordwand enz.. is wat wij leveren en desgewenst voor u behangen in iedere ruimte van uw interieur. Bij behang heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment en een persoonlijk advies met verschillende patronen, stijlen en dessin's.

BEKIJK COLLECTIES:
Arte Behang   |  BN/Voca  |  Noordwand

Raamdecoratie & Gordijnen

Onze raamdecoratie zorgt voor een prettige sfeer in uw woning of werkruimte zoals een kantoor en kan tevens dienen voor verduistering of zonwering. Gordijnen & vitrage zijn populaire raamdecoraties. Wij bieden in onze winkel een uitgebreid assortiment aan gordijnenstof in moderne kleuren en van de beste kwaliteit.

BEKIJK COLLECTIES:
Toppoint | B&C Raamdecoratie

Horren

Horren hebben als voordeel dat ze insecten buiten houden en frisse lucht binnen laten in uw woning. Wij leveren zowel raam als ook deur horren op maat gemaakt. Al onze geleverde horren zijn weerbestendig en bijna onderhoudsvrij.

BEKIJK COLLECTIES:
Toppoint

Laminaat & Vloerbedekking

Op het gebied van laminaat en vloerbedekking kunnen wij u een degelijk advies leveren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we het over hebben. Teven beschikken wij over een eigen leg-service.

Interieuradvies

Wij werken samen met professionele stylisten die u kunnen helpen bij het inrichten van uw woning of kantoorpand. Of het nu gaat om materiaalkeuze, kleur of indeling van de betreffende ruimte, zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuzes voor een optimaal resultaat!