Over Ons

 

Sjef Smeets B.V. is een familiebedrijf met een geschiedenis. Ruim 50 jaar geleden richtte Sjef Smeets zijn gelijknamige schildersonderneming annex winkel op. Het begin was gemaakt en de zaken liepen voorspoedig. Al gauw kwamen de eerste werknemers in beeld. In 1987, toen de twee zonen, Peter en Hans, het team van vader Sjef kwamen versterken, was Sjef Smeets B.V. intussen uitgegroeid tot een onderneming met 10 medewerkers.

 

Vanaf dat moment is Sjef Smeets B.V. zich door de toenemende vraag intensief gaan toeleggen op stoffering en woninginrichting. Deze inhaalslag is geslaagd en ook het spectrum aan schilderswerken werd verder uitgebreid en geprofessionaliseerd.

 

Vandaag de dag telt Sjef Smeets B.V. zo'n 19 medewerkers en heeft het zich in een halve eeuw ontwikkeld van schildersbedrijf en eenvoudige discounter tot schildersspeciaalzaak, glashandel én specialist in woninginrichting. 

 

De kracht van Sjef Smeets B.V. ligt in 50 jaar ervaring en kennis. En in de specifieke aanpak. Zo hebben Peter en Hans in navolging van hun vader zelf eerst alle facetten van de dienstverlening uitvoerig doorlopen alvorens deze persoonlijk over te brengen op de mensen die er werken. En daarvan plukt u als klant de vruchten. En zo hoort het ook!